BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor

Savita Herfstwandelweek

28 oktober – 4 november

Nog een weekje er tussenuit voordat de winter aanbreekt? De mooie diepe herfstkleuren en de gematigde temperaturen maken de herfst tot een prachtige wandeltijd in het Sauerland rond Savita. En voor en na de wandeling kun je genieten van de unieke Savita-sfeer – de gezelligheid en verbondenheid tijdens het eten of in het theehuis, of juist de stilte van de bibliotheek of een meditatieruimte.

Lees meer: www.savita.nl/savita-herfstwandelweek-28-oktober-4-november/

 


Gezocht: Savita-medewerkers

Zin om het nuttige en het aangename te combineren? Te ervaren hoe fijn het is om samen met andere mensen een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling  van Savita?

Savita heeft altijd ruimte voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Dat kan voor kortere of langere tijd. Je begint als meewerkend gast (half-time werken), en als dat over en weer bevalt kijken we wat er verder mogelijk is.

Op dit moment zijn vooral mensen welkom voor de keuken (koks en koksassistenten) en voor de huishouding.

Voor meer informatie:  info@savita.nl

Comments are closed.