Van vrijdag 1 juli tot zondag 3 juli
Weekendretraite familie- en organisatieopstellingen
met: Eva Kapitany

Wanneer je behoefte hebt aan een nieuwe impuls op het gebied van werk, relaties of de combinatie van die twee is dit weekend wellicht iets voor jou. De wens is bijvoorbeeld een harmonieuzere relatie met je partner/ naasten, meer sprankeling, balans tussen werk en gezin/privésituatie, meer genieten van wat je doet etc. Vaak ervaren mensen na het doen van een opstelling een verandering, er schijnt nieuw licht op het vraagstuk, en soms is het vraagstuk gewoon weg.

Programma
Vrijdag 1 juli: Avondsessie 20.30- 22.00u:
intimiteit en verbinding met jezelf betekent onvoorwaardelijke acceptatie van jou en je achtergrond
Zaterdag 2 juli: Opstellingen afgewisseld door wandelen (09.30u-13.00u, 15.00u-18.00u, 20.30u-22.00u):
Verbinding, tevredenheid en onafhankelijkheid
Je wens in beeld en je hiermee verbinden
Zondag 3 juli: Opstellingen, wandelen, vertrek (09.30-13.00u)
Opstellingen
Praktische oefening en oefeningen voor thuis

Over Eva Kapitany (1972)
Ik ben afgestudeerd in Orthopedagogiek aan de Universiteit van Utrecht. Meteen na mijn studie ben ik gaan werken als trainer en coach in het bedrijfsleven. Eerst vanuit een trainingsbureau, later zelfstandig. Ik doe ik dat nog steeds met veel plezier. Onderwerpen waar ik vaak voor word gevraagd zijn leiderschap, samenwerking en (work-)life-balance. Naast scholing in MBTI, transactionele analyse, the work van Byron Katie heb ik mij sinds 2001 grondig verdiept in familie- en organisatie-opstellingen. Na mijn opleidingen aan het Bert Hellingerinstituut (familie- en organisatie-opstellingen) heb ik vele nascholingscursussen gevolgd bij opstellers van het eerste uur. Sinds 2003 begeleid ik opstellingen in coachingssetting, organisaties, verenigingen, ondernemers- en particuliere groepen. Ik ben getrouwd, en samen hebben wij twee zonen van 6 en 8 jaar.

Praktisch
De kosten voor dit weekend bedragen € 285,-. Dit is inclusief 2 overnachtingen op basis van een 1-persoonskamer, drie vegetarische maaltijden per dag, en een opstellingen retraite die start op vrijdag en zondag afloopt. Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen.

eva@falkekapinay.com
www.falkekapitany.com