Hartelijk welkom
Je bent hartelijk welkom als je wilt verblijven op Savita.
Er zijn verschillende mogelijkheden.
1) Als gast.
Als gast betaal je 42,00 € per etmaal voor verblijf in een 1-persoonskamer, op basis van volpension (inclusief 3 vegetarische maaltijden, koffie/thee, € 2,25 toeristenbelasting)
Kinderen: gratis tot 4 jaar, halve prijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
2) Als half meewerkend gast
Je werkt mee voor halve dagen en je betaalt ook half: € 20,00 per dag.
3) Als cursist
Je betaalt de prijs die door de cursusgever bepaald is.

Samenwerking
Samenwerking zien we als onderdeel van het leefklimaat in Savita en vragen dan ook hulp bij de afwas aan een ieder die mee- eet. Bij vertrek vragen we of de kamertjes zo achtergelaten kunnen worden, zoals je ze zelf bij aankomst weer zou willen vinden.

Beddegoed
Je kunt kiezen of je zelf je beddengoed mee wilt nemen: 1 pers. dekbedhoes, sloop en 1 pers. onderlaken of dat je beddengoed van ons wilt huren. Kosten: 4 euro per set. Kom je met openbaar vervoer dan hoef je niet voor deze set te betalen.
25 van de 69 kamers hebben een bed van 1.50 m. Als bij aankomst blijkt dat je een kamer met een groot bed krijgt en je had aangegeven dat je zelf je beddengoed mee zou nemen, zorgen wij voor het onderlaken. Tenzij je had aangegeven met je partner te komen.

Vervoer
Je kan komen met eigen vervoer. Denk er aan dat in Duitsland winterbanden verplicht zijn bij (dreigend) winterweer.
Als openbaar vervoermiddel raden wij aan: www.flixbus.nl.  Via internet en creditcard kun je een kaartje bestellen. De opstapplaatsen in Nederland zijn bij de stations in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. We horen niets dan lovende opmerkingen over deze mogelijkheid. De prijs is slechts € 22,00 per rit.
Meeliften. Als je met iemand wil meerijden of als je iemand met je auto wil meenemen, geef dat aan ons door en wij zetten het op de website. Klik: www.savita.nl/contact
Je kan ook gebruik maken van de taxi van Rigter Personenvervoer. Klik: www.savita.nl/contact.

Boekingsformulier
Als je wilt boeken wil je dit dan doen door het boekingsformulier van deze website te gebruiken?
Je verblijf is pas bevestigd als je een persoonlijk mailtje terug krijgt.