BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor

Savita End of Summer
25 augustus – 1 september

De zomer nog even oprekken? Een laatste weekje voordat het gewone leven weer begint? Kom dan naar de Savita End of Summer. Een week wandelen, onthaasten en tot jezelf komen,  in een prachtige omgeving en een fijne sfeer. Lees meer


Meewerken op en aan Savita

Zin om het nuttige en het aangename te combineren? Te ervaren hoe fijn het is om samen met andere mensen een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling  van Savita?

Savita heeft altijd ruimte voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Dat kan voor kortere of langere tijd. Je begint als meewerkend gast (half-time werken), en als dat over en weer bevalt kijken we wat er verder mogelijk is. Op dit moment zijn vooral mensen welkom voor de keuken, de tuin en het onderhoud van het gebouw.

Voor meer informatie:  centrumsavita@gmail.com.

Comments are closed.