De zomer nog even oprekken? Een laatste weekje voordat het gewone leven weer begint? Kom dan naar de Savita End of Summer. Een week onthaasten, wandelen en tot jezelf komen  in een prachtige omgeving en een fijne sfeer.

    

“Niets moet, (bijna) alles mag”.  Dat is het motto van de Savita End of Summer. Elke dag is er een bescheiden programma-aanbod, variërend van begeleide wandelingen tot workshops of een bezoek aan de zoutgrotten of een van de andere indrukwekkende natuurverschijnselen in de buurt. Daarnaast kun je er op eigen gelegenheid op uit trekken – of juist thuis blijven en genieten van de rust en de stilte van Savita in de late zomer. Mijmeren op het terras, een spelletje doen of een boom opzetten in het Theehuis, of samen muziek maken of schilderen. Kortom: een ideale week om tot jezelf te komen, andere mensen te ontmoeten en op te laden voor de herfstmaanden.

Praktische informatie

De Savita End of Summer begint op zaterdagmiddag 25 augustus en eindigt op zaterdagochtend 1 september. Maar wil je eerder komen, later weggaan of slechts een deel van de week meemaken, dan kan dat ook. De kosten voor een week zijn 7 overnachtingen à € 42 p.p., dus € 294, excl. beddengoed. Daarbij krijg je overnachtingen, volledige verzorging en deelname aan de aangeboden programma-onderdelen.

De precieze inhoud en indeling van het programma stellen we pas vlak voor de week vast, afhankelijk van weersomstandigheden, beschikbaarheid van medewerkers etc.

Klik hier om je aan te melden.