Nog een weekje er tussenuit voordat de winter aanbreekt? De mooie diepe herfstkleuren en de gematigde temperaturen maken de herfst tot een prachtige wandeltijd in het Sauerland rond Savita. En voor en na de wandeling kun je genieten van de unieke Savita-sfeer – de gezelligheid en verbondenheid tijdens het eten of in het theehuis, of juist de stilte van de bibliotheek of een meditatieruimte.  

           

Elke dag kun je met Erik, Peter of een andere Savita-medewerker mee op stap.  Op het programma staan onder andere het bijzondere natuurpark Hochheide, een tocht naar de intrigerende Bruchhauser Steine en (onder voorbehoud) een gedeelte van de Waldskulpturenweg. Bij slecht weer wijken we uit naar een van de vele andere interessante excursiemogelijkheden in de buurt, zoals  de geneeskrachtige zoutgrotten in Elkeringhausen.

Een dagje geen zin in wandelingen in groepsverband? Kies dan je eigen programma – trek er alleen of samen op uit of blijf thuis en komt tot rust op Savita zelf of in de directe omgeving.

De Savita wandelweek is geschikt voor iedereen die beschikt over een redelijke conditie, goed ter been is en goede (wandel)schoenen heeft. Kortere en langere wandelingen wisselen elkaar af, en we houden rekening met het wandeltempo van de verschillende deelnemers. Kortom: een ideale mogelijkheid om voor de winter nog een weekje veel buiten te zijn.

Aankomst: zondag 28 oktober

Vertrek: zondag 4 november

Kosten: € 294, –, incl. drie maaltijden per dag.

Wil je langer of korter blijven? Dat kan altijd. 

Boeken: via het Savita boekingsformulier