Hartelijk welkom
Je bent hartelijk welkom als je wilt verblijven op Savita.
Er zijn verschillende mogelijkheden.
1) Als gast.
Als gast betaal je € 60,00 per etmaal voor verblijf in een 1-persoonskamer, op basis van volpension, inclusief 3 vegetarische maaltijden, koffie/thee. (Korting mogelijk voor gasten met een kleine beurs, geef dit zelf aan bij betaling).
Kinderen: gratis tot 4 jaar, halve prijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
2) Als half meewerkend gast
Je werkt mee voor halve dagen en je betaalt € 20,00 per dag.
3) Als cursist: € 60,oo.

Samenwerking
Samenwerking zien we als onderdeel van het leefklimaat in Savita en vragen dan ook hulp bij de afwas aan een ieder die mee- eet. Bij vertrek vragen we of de kamertjes zo achtergelaten kunnen worden, zoals je ze zelf bij aankomst weer zou willen vinden.

Beddengoed
Wij vragen aan de mensen die met de auto komen om zelf hun beddengoed mee te nemen. Dit is een 1-pers. onderlaken,  1- pers. dekbedhoes met sloop en handdoeken. Als bij aankomst blijkt dat je een kamer met een groot bed krijgt, dan zorgen wij voor het onderlaken.
Bij onverwachte omstandigheden kun je bij ons een set huren, voor € 5.  Als je met het openbaar vervoer komt, dan krijg je van ons een gratis set.

Vervoer
Je kan komen met eigen vervoer. Denk er aan dat in Duitsland winterbanden verplicht zijn bij (dreigend) winterweer.
Als openbaar vervoermiddel raden wij aan: www.flixbus.nl.  Via internet en creditcard kun je een kaartje bestellen. De opstapplaatsen in Nederland zijn bij de stations in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. We horen niets dan lovende opmerkingen over deze mogelijkheid. De prijs is meestal slechts € 22,00 per rit. Opgelet: neem altijd je paspoort van huis mee, anders mag je de bus niet op.
De flixbus rijdt niet meer iedere dag, alleen maandag vanuit Nederland naar Winterberg en donderdag vanuit Winterberg naar Nederland.

Meeliften. Als je een aanbod hebt om iemand te laten meerijden of een vraag hebt om mee te rijden: via de website het kopje: “meerijden met elkaar” aanklikken en het wachtwoord aanvragen via een mailtje aan Savita: centrumsavita@gmail.com.

Bijzonder aanbod voor groepjes van 3 à 5 personen
Meerijden met de auto van Rob vanuit Amsterdam naar Savita of: terug van Savita naar huis.
Kosten: € 35 per rit en per persoon
Als je woonplaats niet te ver afwijkt van de normale route,
dan word je ook  thuis opgehaald.
Voor info en afspraken: bel Rob Hartman: 020-6248382

Van en naar station Winterberg, Olsberg en Bigge
Als je met de trein of Flixbus komt, vragen we je om indien mogelijk vanaf het station een bus te nemen naar Niedersfeld. Rijden er geen bussen, dan kun je worden opgehaald. Dit kost ons echter wel extra tijd. We rekenen hiervoor een vergoeding van € 5,- per persoon voor een enkele reis.


Boekingsformulier

Als je wilt boeken wil je dit dan doen door het boekingsformulier van deze website te gebruiken?
Je verblijf is pas bevestigd als je van ons een persoonlijk mailtje terug krijgt.