‘Als de liefde niet bestond,
zou de zon niet langer stralen, de wind zou niet meer ademhalen,
als de liefde niet bestond’.

Vakantie Biodanza en Welzijn  van woensdag 21 tot zondag 25 juni 2017

In liefdevolle verbinding met jezelf en met de ander dansen we deze dagen de weg naar ons hart. In een omgeving zo vol liefde, rust, ruimte en stilte, ga je als vanzelf luisteren naar je innerlijke stem, de taal van je hart. Zo kun je de grootsheid van de liefde ervaren, die soms door zorgen, verdriet, of stress geblokkeerd wordt. Ontdek al dansend de kracht van de liefde; voor jezelf, voor de ander; voor al wat is. We dansen twee Vivencia’s per dag, volgens het systeem van Rolando Toro.  Met zachte dansen in vloeiendheid, creatieve en vitale dansen en stevige aarde dansen op Savitaanse grond komen we als vanzelf uit ons hoofd en in ons lichaam. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ‘Welzijn’. Liefdevolle handen staan klaar voor het geven van verschillende massages, er zijn klank healings, of loop eens mee op het helende pad van de Inca’s.

Beleef de verrukkelijke magie van  de dans van het leven en verwen jezelf met welzijn.

 

Biodanza Facilitator: Nathalia Liem

Deelnemers: maximaal 30.

Kosten: € 274 op een 1 persoonskamer en € 254,- op een 2 persoons kamer.

Incl. 4 overnachtingen en vol pension.

Biodanza ervaring van minimaal 3 maanden is vereist. Wij streven ernaar om deze vakantie voor iedereen toegankelijk te maken. Indien de kosten een bezwaar opleveren, neem gerust contact met ons op.

Aanmelden en vragen: biodanzawelzijn@kpnmail.nl

Uitgebreide info: www.biodanzaregiorotterdam.nl

 

Nathalia Liem

Al 12 jaar lang is Nathalia Liem intensief met haar grote passie Biodanza bezig. Allereerst als danser en later aan de Rolando Toro school in Rotterdam. Daar studeerde zij in 2014 met succes af als biodanza facilitator, Sinds 2016 is zij ook didactisch docente en begeleidt nu studenten op de Rolando Toro School van Amsterdam. Nathalia’s wekelijkse groepen zijn geliefd en groeiende, door haar warme en gevoelige wijze van lesgeven. Ze geeft wekelijks biodanza lessen in Djoj, het toonaangevende centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam. Daarnaast geeft zij wekelijks workshops in Schiedam, Ook in het dagelijks leven volgt Nathalia met haar haptotherapie praktijk de weg van haar hart.

 

Welzijn
Vanuit het team worden er een drietal massages aangeboden: Klassieke ontspanningsmassage, Metamorfose massage en Lomi Lomi massage (eventueel 4-hands). Dit tegen een minimale onkostenvergoeding. Er zal ook een klankconcert plaatsvinden. Daarnaast kan er ook individueel voor € 15,- gekozen worden voor een klankhealing of een Inca pad workshop.

 

Biodanza en Welzijn: uit liefde voor jezelf.