Opnieuw zoeken naar een goede locatie

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor Opnieuw zoeken naar een goede locatie

In de afgelopen weken voelde ik nieuwe impulsen om met vernieuwde kracht en inspiratie te zoeken naar een goede savita-locatie. Na al die jaren van zoeken leeft bij mij nog steeds het diepe verlangen om voor Savita een goede vestigingsplek te vinden.
Mijn focus ligt momenteel op Duitsland, in het bijzonder in het gebied van de Eifel. Hier zijn vrij veel hotels te koop aan een betaalbare prijs. Hotels hebben t.o.v.  andere locaties het voordeel dat ze een groot aantal slaapkamers (vaak met eigen sanitair) hebben. Bovendien zijn in de sector van horeca-bedrijven vaker mogelijkheden om locaties te huren, te pachten of in huurkoop aan te kopen. Daar mik ik nu op. Mijn aanpak is om met een klein aanvangskapitaal een grote locatie te realiseren.

Comments are closed.