De aankoop van het pand in Niedersfeld vordert

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor De aankoop van het pand in Niedersfeld vordert

 

 

Half  juni ben ik met Corine naar het pand in Niedersfeld gaan kijken. Het viel me onmiddellijk op dat het pand helemaal buiten de bebouwde kom lag en omgeven was door bos. Het was er perfekt stil. De gebouwen zijn langerekt en liggen tegen een berghelling aan, naar het Zuiden toegekeerd en gedeeltelijk verscholen achter bomen.
Het bezoek aan de gebouwen onder leiding van Frau Vogelsang viel erg mee.
Er is een grote keuze aan grote en kleine ruimtes en er zijn 6o gemeubileerde slaapkamers met eigen toilet/douche. Daarmee is er ruimte voor groepen en individuele verblijven. Verder staan er op het terrein 2 aparte woningen, waarvan de  grootste heel geschikt lijkt voor bewoning door medewerkers.
Na het bezoek aan deze plek hadden we een uitgebreid gesprek met de verkopende makelaar over de financiële afhandeling en ook dat viel mee: de makelaar zag vrij snel mogelijkheden om de aankoop via investeerders aan te kopen. De investeerders schieten het geld voor en ik betaal het met rente over 5 jaar af.
De stappen die nodig zijn voor de aankoop van het pand in Niedersfeld vorderen nu gestaag. Waarschijnlijk nog in juli is de koop rond.
En dan pas begint het echte werk … met zijn allen aan de slag.  Samen maken we er een heel bijzondere en inspirerende plek van.

 

 

 

 

Comments are closed.