Opening pas begin september?

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor Opening pas begin september?

Grote wwonhuis

Grote woonhuis

De kleine woning

De kleine woning

Het lijkt allemaal de goede kant op te gaan met Niedersfeld.Volgende week worden de contracten getekend en is er in principe voor de drie partjen (de eigenaar, de financiers en wij als koper) geen weg meer terug.

Het enige wat theoretisch nog zou kunnen gebeuren is dat de gemeente Winterberg geen exploitatievergunning verleent, alhoewel dat helemaal niet te verwachten is. Vervelend is wel dat we misschien tot begin september moeten wachten voor die vergunning er is en tot die tijd kunnen we niet van start gaan.

De makelaar zal zijn uiterste best doen om te verkrijgen dat we binnenkort wellicht gebruik kunnen maken van de 2 woningen. Als dat lukt, dan kunnen we alvast (waarschijnlijk vanaf 22 juli) met een kleine groepje naar Niedersfeld om de 2 woningen bewoonbaar te maken en de zaligheden van deze plek verder te ontdekken.

Comments are closed.