Het licht staat weer op groen

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor Het licht staat weer op groen

2013 Niedersfeld1 (158)

Zicht op het dorp vanaf onze weide

Het lijkt bijna een wonder. De 200.000 €, die we plots en onverwacht nodig hadden om de technische installaties van het gebouw up to date te maken zijn er.  De Eigenaars zijn tot mijn grote verrassing bereid om de vraagprijs met 100.000 € te verminderen en de investeerders zijn bereid om de overige 100.000 € ter beschikking te stellen. De nodige 200.000 € zijn er dus.  En daarmee is het ontstaan van Savita, die met die plotse kostenpost dreigde ten onder te gaan, veilig gesteld.
Daarmee zijn ook de belangrijkste hobbels genomen. Het streven is nu om het koopcontract op 20 september (mijn verjaardag) rond te krijgen.

Jammer genoeg betekent dat niet dat Savita volgens de oorspronkelijke  planning van start kan gaan. Eerst moeten immers alle verplichte werkzaamheden aan de gebouwen uitgevoerd zijn en daar gaan zeker enkele maanden over heen.
Intussen kunnen we waarschijnlijk wel gebruik maken van de 2 woningen en kunnen we het hoofdgebouw klaar stomen voor het grote openingsfeest (Kerst en Nieuwjaar?).

Comments are closed.