Verhuizing komt in zicht

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor Verhuizing komt in zicht

De ontwikkelingen met Niedersfeld gaan vooruit, maar het gaat gepaard met steeds weer vertragingen en nieuwe hobbels. De overdracht van het pand is nu gepland voor eind volgende week. De koopacte is in de maak bij de notaris en pas als die acte getekend is hebben we echte zekerheid. Pas dan ook krijgen we de sleutels, kunnen we gebruik gaan maken van de 2 woningen en kunnen we zelf aan de slag met allerlei klussen in het hoofdgebouw.

Intussen zijn de verplichte werkzaamheden in het hoofdgebouw al aan de gang. Het hoofdstuk ‘waterzuivering’ is nu zo goed als achter de rug, de loodgieter heeft zijn eerste stappen gezet, er is een duidelijke lijst gemaakt van werkzaamheden die nodig zijn om aan de strenge brandbeveiligingseisen te voldoen en een dakdekkersbedrijf zal binnenkort allerlei kleine herstelwerkzaamheden aan het dak uitvoeren.

Gisteren is weer een stap gezet: gisteren is mijn woning verkocht aan de mensen, die het Savita-project financieren. Hiermee komt de verhuizing van mijn persoonlijke spullen (en de grote stapel spullen die ik in de loop van vele jaren voor Savita verzameld heb) ineens heel dichtbij. Wanneer de verhuizing zal plaats vinden is nog onduidelijk. Maar ik kan alvast nu aangeven dat praktische hulp bij de verhuizing erg welkom is.  Er zijn mensen nodig die kunnen sjouwen, maar ook mensen die bereid zijn om met hun eigen auto een aantal verhuisdozen mee te nemen op hun geplande reis naar Niedersfeld. Iedere doos die op die manier overgebracht wordt maakt de grote verhuisstapel kleiner en overzichtelijker.

Comments are closed.