De eerste bezoekers

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor De eerste bezoekers

Eindelijk. Op donderdag 7 november gaan voor het eerst een groepje mensen naar het pand in Niedersfeld.  En voor het eerst ook worden spullen vanuit Amsterdam (eerste deel van de verhuizing van Erik) naar Niedersfeld gebracht.
Het is voor iedereen nieuw en spannend. Hoe zal de plek aanvoelen, het gebouw, de onmiddellijke omgeving?

Omdat er In het hoofgebouw nog steeds renovatiewerken aan de gang zijn logeren we niet in het hoofgebouw, maar in de 2 woningen. En dat wordt dan meteen de belangrijkste taak voor de volgende dagen: de woningen met de weinige middelen die er zijn zo goed mogelijk bewoonbaar en gezellig maken.

De meeste mensen  gaan zondag weer huiswaarts, maar het is zeker de bedoeling dat al tegen het einde van de maand het pand, met name de grote woning, permanent in gebruik is.

Hieronder een foto van het gebouw en het terrein, zoals het er uitzag in 1965. Toen was het terrein nog helemaal kaal en open. Nu, ongeveer 50 jaar later, is het terrein dicht begroeid met bomen en struiken.

Postkaart 1965

 

 

Zo zag het pand er uit in 1965

Comments are closed.