De laatste ontwikkelingen

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor De laatste ontwikkelingen

Intussen is alweer Nieuwsbrief 39 en Nieuwsbrief 40 verschenen.  Om de Nieuwsbrieven te lezen:  klik “Nieuwsbrieven” aan in het hoofdmenu.Waar Savita nu het meest behoefte aan heeft zijn medewerkers, die er voor gaan.

Een groot centrum als Savita ontstaat niet uit zichzelf, maar kan alleen ontstaan en zich ontwikkelen door de inzet van vele mensen. Zonder deze inzet geen Savita en … jij kunt het verschil maken. Hieronder enkele foto’s van de werkzaamheden. Vooral de werkzaamheden die door de gemeentelijke overheid geëist worden ten aanzien van de brandveiligheid zijn ingrijpend. Het gaat o.m. om het plaatsen van 40 branddeuren, nieuwe plafonds in de toiletten van de 68 slaapkamers, nieuwe dakramen die bij brand de rook kunnen afvoeren, monteren van ongeveer 100 alarmsirenes, enz…

DSC00177 DSC00175 DSC00167

Comments are closed.