Nieuwe site & Facebook updates

BY IN Berichten Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe site & Facebook updates

De nieuwe site is eindelijk in de lucht, maar ondertussen is er niet stilgezeten. Er zijn vele facebook berichten over de ontwikkelingen van Savita te vinden en er komen er steeds meer bij. We hebben echter nog lang niet iedereen bereikt.

Dus wil je helpen meld je aan om de site te onderhouden, mensen te informeren via flyers of plaats een bericht op facebook en laat al je vrienden weten waar we te vinden zijn!

Wie wil de flyer ontwerpen om uit te delen?
Het liefst een A6 formaat zodat mensen bij het printen van een A4 al 4 folders hebben gemaakt. Na wat knipwerk uiteraard. Deze kan dan bij een cursuscentrum, buurthuis, supermarkt of zelfs in de wijk in ieders brievenbus gestopt worden.

https://www.facebook.com/centrumsavita

 

Comments are closed.